1. Acasa
  2. Alimentatie bio
  3. Nuci si alte oleaginoase
  4. Bio Natur – Migdale Bio Crude

Bio Natur – Migdale Bio Crude

20 lei

Antioxidanții conținuți de migdale pot preveni cancerul, bolile de inimă și alte boli grave, deoarece feresc organismul de radicalii liberi. Sunt recomandate diabeticilor având un indice glicemic scăzut. Prezintă un conținut ridicat de Omega-6, Vitamina E, Vitamina B2, Mangan, Cupru, Magneziu, Fosfor și Calciu.

Bio Natur

Adaugă la Favorite
Adaugă la Favorite
Categorii: Alimentatie bio, BIO NATUR, Migdale, Nuci si alte oleaginoase

Migdale Bio Crude, 150g

Antioxidanții conținuți de migdale pot preveni cancerul, bolile de inimă și alte boli grave, deoarece feresc organismul de radicalii liberi. Sunt recomandate diabeticilor având un indice glicemic scăzut. Prezintă un conținut ridicat de Omega-6, Vitamina E, Vitamina B2, Mangan, Cupru, Magneziu, Fosfor și Calciu. Ambalaj premium, prevăzut cu sistem de resigilare pentru păstrarea prospețimii după deschidere.
Migdalele sunt nuci mici, tari, dulci si cu foarte multe proprietati si beneficii pentru sanatate si frumusete. si, cum toate nucile ne sperie de teama kilogramelor in plus, trebuie spus din start ca aceste nuci minunate nu contin carbohidrati. Deci nu ne ingrasa, ci chiar ne ajuta la slabire.Cand dorim sa pregatim ceva cu migdale, trebuie sa le lasam la hidratacu cel putin 8h inainte. Prin hidratare nucile devin mult mai usor de digerat.

Beneficii:
1. Bogate atat in vitamina E contribuind la imbunatatirea aspectului pielii, a parului si a unghiilor, insa, contin si o cantitate mare de calciu pentru intarirea oaselor.
2. Au un continut mare de fibre si proteine. De exemplu, un sfert de cana de migdale contine 7.62 grame proteine.
3. Consumand 10 migdale pe zi avem echivalentul unei farfurii de spanac, deoarece migdalele sunt o sursa importanta de fier, care ajuta la productia si cresterea numarului de celule rosii din sange.
4. Datorita continutului optim de calorii, pot fi consumate intre mese, in special de catre persoanele care urmeaza un regim alimentar.
5. Prevenirea anemiei.
6. in coaja migdalelor s-au identificat 20 de flavonoide cu puternic efect antioxidant.
7. Consumul pe stomacul gol, zilnic, a 7-10 migdale ajuta la imbunatatirea memoriei.
8. Migalele sunt extrem de versatile, deoarece le putem consuma atat in feluri sarate de mancare, cat si in dulciuri.
9. Uleiul de migdale este utilizat la intretinerea parului si a pielii, deoarece hraneste radacina de par si atat parul, cat si pielea isi recapata stralucirea. il putem folosi, de asemenea, pentru indepartarea pielii uscate de pe maini si picioare. 

Cantitate: 150 gr

Distribuie pe:

Din aceeasi categorie

De la acelasi brand

Nu am găsit niciun rezultat.

Citeste despre…