De ce uleiul de argan este perfect ca ulei de masaj? 💆‍♀️

De ce uleiul de argan este perfect ca ulei de masaj?

Vrei sa te bucuri de un masaj minunat? Atunci cu siguranta merita sa incerci un masaj cu ulei de argan. Nu intamplator spa-urile profesionale si saloanele de masaj aleg din ce in ce mai mult uleiul de argan. Proprietatile acestui ulei fac din acest produs natural unul dintre cele mai bune si mai fine uleiuri de utilizat ca ulei de masaj.

Uleiul de argan ca ulei de masaj

Uleiul de argan pur are rezultate foarte bune in domeniul cosmetic datorita numeroaselor sale proprietati pozitive, deoarece uleiul de argan este unul dintre cele mai hranitoare tipuri de ulei care exista. Uleiul de argan este plin, printre altele, de vitamina E, antioxidanti si acizi grasi esentiali. Aceste ingrediente sunt foarte benefice pentru piele. In plus, uleiul devine placut cand vine in contact cu corpul, are un miros natural si patrunde adanc in piele.

Utilizari diverse

Un masaj cu ulei de argan nu ofera doar o senzatie de relaxare. Beneficiile masajului cu acest ulei merg mai departe. Datorita beneficiilor sale antiinflamatorii si circulatorii, un masaj cu ulei de argan este ideal pentru durerile musculare si articulare. In plus, uleiul de argan este foarte potrivit pentru pielea sensibila.

Foarte relaxant

In primul rand, uleiul de argan contribuie la un masaj relaxant si linistitor. Un masaj cu ulei de argan asigura relaxarea muschilor, astfel incat corpul tau se va relaxa din ce in ce mai mult. Cand corpul tau se relaxeaza, mintea ta devine din ce in ce mai relaxata.

Hraneste si protejeaza

Un masaj cu ulei de argan aduce mai mult decat relaxare. Pielea este intens hranita, ingrijita si protejata in timpul masajului. Rezultatul este ca pielea se simte minunat si foarte moale dupa masaj. Daca masati in mod regulat pielea cu ulei de argan, aceasta va deveni si mai ferma si elasticitatea ei se va imbunatati.

Vindeca muschii si articulatiile

Un masaj cu produse cosmetice cu ulei esential de argan natural este ideal pentru muschii si articulatiile dureroase. Puterea uleiului de argan consta in acizii grasi esentiali in care acest ulei este bogat, care au efect antiinflamator. Acest lucru face ca uleiul de argan sa fie foarte potrivit pentru masarea muschilor durerosi si a articulatiilor rigide. In acelasi timp, masajul stimuleaza fluxul sanguin. Un masaj cu ulei de argan are, prin urmare, un efect de vindecare asupra durerilor musculare dupa antrenamente sportive intense sau asupra muschilor intepeniti ca urmare a sedentarismului. De asemenea, uleiul de argan poate ameliora simptomele artritei si reumatismului. Cu siguranta merita sa descoperi ce poate face un masaj cu ulei de argan pentru muschii si articulatiile tale.

Pentru pielea sensibila

Multe uleiuri de masaj contin ingrediente artificiale si sunt adesea foarte parfumate. Un astfel de ulei nu este placut pentru pielea sensibila. Pielea poate deveni iritata, ceea ce face ca masajul sa fie contraproductiv. Prin urmare, este mai bine sa alegeti ulei de argan 100% natural. Uleiul de argan pur si organic nu contine ingrediente artificiale. Acest lucru face ca acest ulei sa fie ideal pentru pielea sensibila, precum si pentru pielea uscata sau cu afectiuni precum eczemele. In Maroc, uleiul de argan a fost folosit ca ulei de masaj inca din cele mai vechi timpuri pentru o varietate de afectiuni ale pielii.

Cum functioneaza masajul cu ulei de argan

Pielea absoarbe cel mai bine uleiul de argan atunci cand este calda. Prin urmare, uleiul de argan pur este cel mai eficient dupa o baie sau un dus cald. Desigur, puteti opta si pentru o vizita la sauna sau o vizita la o baie de aburi turceasca. Pentru o piele extra moale, puteti exfolia pielea cu un tratament de exfoliere inainte de masajul cu ulei de argan. Uleiul de argan se aplica in cateva picaturi pe maini si se incalzeste intre palme. Apoi uleiul poate fi masat pe piele prin miscari circulare. In acest fel, uleiul de argan este bine absorbit in piele.

Datorita proprietatilor non-grase ale uleiului, acesta se absoarbe usor si rapid in piele dupa masaj. Drept urmare, nu ramane niciun strat gras pe piele. La aproximativ cinci minute dupa masaj, uleiul este complet absorbit si va puteti imbraca din nou.

Rezultatul unui masaj cu ulei de argan este clar: o minte si un corp relaxat! Muschii tai s-au relaxat, la fel si pielea ta. Asigura-te ca folosesti ulei de argan 100% pur, deoarece abia atunci te vei bucura de toate beneficiile pe care uleiul de argan le are de oferit.

Masaj cu ulei organic

Biorigine iti pune la dispozitie uleiuri organice pentru masaj cu ulei de argan 100% pur:
✔️ Senteurs du Sud – Ulei de argan pur 100%
✔️ Senteurs du Sud – Ulei de masaj si relaxare
✔️ Avril – Ulei uscat Bio pentru corp

Citeste despre…