Cosmetice bio pentru un par sanatos

Multi intre noi au nevoie de un par lung, sanatos si stralucitor. Dar asta nu exista in gene, asa ca vor trebui sa faca eforturi pentru a-si atinge scopul.
Pentru a avea parul lung si sanatos, tebuie sa va adaptati, sa preluati o serie de obiceiuri cu exercitii si comportamente in sensul ajutorului pentru par. Sunt cateva aspecte, generale, care confera un aspect placut al podoabei capilare.

Devine o rutina spalarea parului zilnic dupa conceptul ca acapareaza aspectul de „neingrijit”. In acest fel va puteti deteriora parul mai mult decat sa ii faceti bine. Desigur, ar trebui sa ai de obicei par usor, cu aspect matasos. Cu toate acestea, trebuie sa luati in considerare ca scalpul produce uleiuri organice care permit parului sa-si pastreze supletea, aspectul matasos, stralucitor si sanatos.
Cand lipsiti parul de aceste uleiuri, acestea vor deveni fragile, uscate si uscate. Prin urmare, nu va spalati parul zilnic si cand o faceti folositi un sampon natural.

Este o fantezie ca tunsorile vor determina cresterea parului. Adevarul este ca il va face mai sanatos. Tunsul regulat sau reducerea capetelor de inspicate (care prezinta efectul parului uscat si slab), imbunatateste vizibil cresterea podoabelor capilare, principala problema pe care o puteti observa este ca, la fel de repede, deoarece a fost taiat, cantitatea parului poate fi superioara.

Evitati sampoanele cu sulfat:
In cazul sampoanelor cu sulfat trebuie sa fie analizate cu atentie eticheta produsului. Aceste sampoane includ sapunuri care au compusi chimici periculosi pentru fiecare tip de par si scalp. Orice sampon purtand sulfati artificiali lasa o urma slaba la culoarea parului, a pielii sensibile si aspectul lor. Sulfatii sunt prea dificili pentru tipurile de par vulnerabile normale, care, in general, tind in general sa se indoaie si sa aiba un efect asupra lor. Prin urmare, feriti-va de sampoanele care includ sulfati artificiali.
incercati samponul Avril pe baza de plante pentru par natural

Mastile de par actioneaza impecabil la nivelul firelor de par. Incercati masca de par cu uleiuri din plante si naturale, efectele, in timp, isi vor dovedi puterea.
Incercati masca de par Avril Bio, cu licenta naturala, In special dezvoltata pentru a repara
parul spart

Masajul scalpului trebuie sa devina dependenta pe care trebuie sa o incercati din nou sii din nou in ingrijirea zilnica obisnuita, sfatul este sa-l amestecati cu utilizarea mastii de par. Auto-masaje la nivelul scalpului permite stimularea miscarii sangelui In interiorul zonei capului, ceea ce contribuie la dezvoltarea unui par mai puternic si mai sanatos. In plus, masajul scalpului ofera continuu un sentiment de bunastare. Puteti face asta In interiorul cazii cateva minute,
folosind un ulei natural pentru a va ajuta sa va hidratati bine parul.

Citeste despre…