Cauti cosmetice naturale? Organice? Alege Ciel d’Azur! 🌺🌿

Cum a luat nastere Ciel d’Azur?

Ciel d’Azur a fost fondata in 1984, fiind initial o operatiune de productie de produse parfumate la scara mica in departamentul Alpes-Maritimes, folosind produse originale cum ar fi ierburile pentru ardere.
Produsele Ciel d’Azur respecta pe deplin reglementarile recente privind emisia de gaze toxice de catre produsele parfumate, deoarece acestea constau in intregime din plante aromatice salbatice si rasini naturale.
Din 2004, Ciel d’Azur a inceput sa produca pe langa argile si cleiuri de perete, produse pe baza de aloe vera, devenind ulterior lider in domeniu si unul dintre putinii producatori de produse cosmetice bio si produse alimentare pe baza de aloe din Franta, controland intregul proces de la cultivare si pana la produsul finit.

Ce este aloe vera?

Aloe vera este o planta care face parte din familia crinilor si care creste, de regula, in tarile tropicale. Frunzele de aloe vera contin o pulpa carnoasa care permite plantei sa supravietuiasca perioadelor lungi de seceta si care totodata ofera o gama uimitoare de proprietati terapeutice pentru oameni.

Comert echitabil in Mexic

Pur’Aloé lucreaza in colaborare cu fermierii mexicani in conformitate cu cartea de comert echitabil „OperAequa” pentru furnizarea de materii prime certificate ecologice. Organismul de certificare Bioagricoop efectueaza controale regulate pe teren pentru a se asigura ca toate cerintele sunt respectate.
Aloe vera folosita in produsele Ciel d’Azur este aleasa manual si cultivata in Mexic in conformitate cu standardele agriculturii ecologice pentru a proteja toate componentele active ale plantei, pentru a asigura absenta metalelor grele si a pesticidelor si pentru a monitoriza calitatea apei.

Cercetare & Dezvoltare in Franta

Toate produsele organice Ciel d’Azur sunt proiectate si fabricate in Franta, in laboratorul de cercetare si dezvoltare din Mane en Provence.

Produsele Ciel d’Azur

Toate produsele Ciel d’Azur sunt certificate atat in categoria produselor alimentare, cat si in industria produselor cosmetice. Odata filtrata si purificata, aloe vera se transforma in 2 produse:
✔️ Sucuri si geluri de baut care sunt ambalate pe linii dedicate.
✔️ Un extract pentru fabricarea produselor cosmetice cu ajutorul unor masini de inalta performanta.

Produsele pentru uz intern

Gama de produse Ciel d’Azur pentru uz intern este alcatuita din sucuri organice cu aloe vera.
Cercetarile stiintifice au aratat ca aloe vera contine Acemannan – un tip de polizaharid cu lant lung care are capacitatea de a stimula sistemul imunitar, precum si de a regla functii ale corpului uman, cum ar fi regenerarea celulara si eliminarea deseurilor.
Aloe vera furnizeaza 7 din cei 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nu ii poate produce singur.

Produsele pentru uz extern

Produsele pentru uz extern sunt reprezentate de cosmeticele certificate Cosmébio.
Pulpa incolora si translucida a plantei de aloe vera contine o gama impresionanta de diverse molecule, inclusiv polizaharide, acizi organici, vitamine, minerale si chiar proteine. Aloe vera este folosita in mod traditional pentru a trata arsurile, zgarieturile, muscaturile de insecte, taieturile, escarele de presiune si pielea crapata. Adaugata prin procese controlate in creme si alte produse cosmetice, aloe vera poate repara si hrani pielea intensiv, avand un efect de netezire si catifelare.

Fara incalzire!

Extractul de aloe vera din produsele Ciel d’Azur isi mentine proprietatile originale, fara sa fie nevoie de incalzire, fiind procesat si depozitat la o temperatura controlata de 4°C.

Fara pulberi!

Nu sunt folosite pulberi sau concentrate de aloe vera, ci doar gelul natural, deoarece pulberile nu permit ca gelul propriu-zis al plantei originale sa se reconstituie corect.

Fara sulfati!

Sulfatii continuti in bazele de curatare conventionale pot fi foarte iritanti pentru piele, ochi si par, asa ca acestia nu sunt folositi in produsele Ciel d’Azur, care respecta cu strictete anumite norme ecologice.

Produse cosmetice naturale Ciel d’Azur

Biorigine iti pune la dispozitie gama de produse organice Ciel d’Azur, produse cosmetice bio si bauturi naturale cu Aloe Vera. Intra la sectiunea „Producatori„, selecteaza brandul Ciel d’Azur si comanda produsele naturale de care ai nevoie!

Citeste despre…