Alege produsele cosmetice organice marca Avril!

CE ESTE AVRIL?

Avril este un brand de cosmetice organice pentru care simplitatea reprezinta o sursa de inspiratie, ghidandu-se dupa expresia „Less is more”.

DE CE „AVRIL”?

Pentru ca asociem cu acest brand natura, primavara, prospetimea, veselia, naturaletea si calitatea.

UNDE SUNT FABRICATE PRODUSELE AVRIL?

Marea majoritate a cosmeticelor Avril sunt fabricate în Franta, dar si in Italia si Spania.

CALITATE

Pentru brandul Avril, calitatea este foarte importanta in mai multe aspecte: aplicarea usoara, intensitatea culorii, eficienta ingredientelor active, durabilitate, textura.

ACCESIBILITATE

In ceea ce priveste accesibilitatea, cosmeticele organice de la Avril au un pret corect si destul de accesibil avand in vedere raportul calitate-pret. Pentru a satisface nevoile tuturor, Avril a dezvoltat o gama pentru barbati si o gama pentru bebelusi, pe langa cea de femei. Produsele Avril sunt distribuite pe scara larga, adaptandu-se obiceiurilor de consum ale clientilor.

PERFORMANTA

Produsele Avril sunt cel putin la fel de eficiente ca cele conventionale. De la textura, parfum si pana la durabilitate, fiecare formula in parte satisface in totalitate cerintele impuse.

ORGANIC

Gama de produse Avril este certificata organic si aprobata de catre organe independente, ECOCERT și Qualité France, acest lucru asigurand indeplinirea criteriilor de certificare pentru produsele cosmetice organice.
Formulele folosite de Avril respecta specificatiile stricte ale cosmeticelor organice, de la materii prime si pana la produsele finite:
– Cel putin 95% din totalul ingredientelor sunt naturale sau de origine naturala.
– Cel putin 95% din ingredientele vegetale din formula provin din agricultura ecologica.
– Cel putin 10% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica. Acest procent poate parea destul de mic, dar in realitate nu este asa deoarece orice produs cosmetic contine o cantitate mare de apa si ingrediente minerale (deci neagricole).
– Produsele Avril nu contin OMG-uri, parabeni, nanoparticule, silicon, fenoxietanol, PEG sau coloranți sintetici. In locul acestora, produsele contin ingrediente naturale care sunt la fel de eficiente.

ECOLOGIC

Calitatea inseamna inclusiv a avea grija de mediul inconjurator. Produsele Avril nu au supraambalare in sensul in care cantitatea de ambalaje nefolositoare este redusa cat mai mult cu putina. De asemenea, produsele cosmetice organice Avril sunt comercializate in recipiente reciclabile. Ambalajele Avril sunt validate de Ecocert sau Bureau Veritas pentru impactul lor mic asupra mediului. In sprijinul naturii vine suplimentar si faptul ca au fost plantati 24 710 copaci pentru compensarea emisiilor de CO.

SUNT PRODUSELE AVRIL CRUELTY FREE?

Conform legislatiei europene, Avril nu face teste pe animale iar peste 70% din gama de produse este vegana, adica fara ingrediente de origine animala. Deoarece testarea pe animale este interzisa pe piata europeana, acest argument nu poate fi folosit in scopuri de marketing, motiv pentru care aceste informatii nu apar pe ambalajul produselor. Marca Avril este impotriva testarii pe animale pe pietele din afara Europei, iar compania lor a fost mentionata de catre PETA (People for Ethical Treatment of Animals).

Cosmetice organice Avril

Nu uita! Biorigine iti pune la dispozitie o gama de produse marca Avril, precum:
✔️ Baza de machiaj
✔️ Crema de fata antirid
✔️ Crema de zi pentru piele uscata
✔️ Crema de zi pentru piele normala
✔️ Masca de fata purificatoare

Citeste despre…